Upplevelse

Läs mer om din kommande

Att med bilder föreviga en särskild händelse eller speciell del av livet och få minnen som vara länge länge är så otroligt värdefullt i framtiden. Tiden har en tendens att gå alldeles för fort, så vänta inte om du tänker "jag skulle vilja" eller " det vore så kul att". Kika runt här på sidan och titta gärna i galleriet för att se vad CS FOTO kan hjälpa dig med.

Har du fler frågor så är du varmt välkommen att höra av dig. 

Steg 1:

Fotografering
Bildvisning

Steg 2:

Steg 3:

Bilder & Produkter

Gravid

Gravid? En underbar tid då något fantastiskt håller på att hända. Magen växer och snart ska du bli förälder till ett litet underverk. Bästa tiden att fota den runda växande magen är någon gång mellan veckan 30-36. Vänta inte med att boka...tiden går fort!

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

01

Barn Studiofoto

Barn

Barn eller syskonfotografering är underbara spontana fotograferingar där bilderna kommer till genom lek och bus.

Vi varvar lugn med lite mer fart och fläkt. Krama en mjuk nalle eller kanske springa och jaga en ballong. 

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Hund Studiofoto

Djur

Fotografering

Steg 1:

Människans bästa vän hunden....eller katten, marsvinet, kaninen eller kanske hästen! Att föreviga det bästa man har och göra en vacker tavla är ett fint minne av en kär vän. Mindre djur är välkomna till studion men hästar får besök i stallet eller i hagen.

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Gravid Par Gravidmage

När fotograferingen är gjord så väntar det spännande mötet där ni ska får se resultatet av den mysiga fotograferingen. Vi bokar in ett Beställningsmöte och träffas för att fika lite och titta på bilderna tillsammans och sedan är det dags att bestämma vilka bilder och produkter som ska få följa med er hem.

Steg 2:

Bildvisning

Bildvisning

Nu har du kommit till den mysiga delen att få se vad vi skapade under fotograferingen. Du kommer få tillgång till ett webbgalleri där du i lugn och ro kan titta igenom alla bilderna och hitta dina favoriter. Ta fram lite gofika och sätt dig en stund för att bara vara och njuta av bilderna!

02

Steg 3:

03

Bilder & Produkter

Det färdiga resultatet

Produkter att beställa

Nu har du många vackra produkter att välja mellan. Vill du ha dina bilder i ett album att bläddra i eller kanske som en tavla på väggen? I studion kan du klämma och känna på alla produkter så att du vet precis vad du beställer. Självklart finns jag där för att hjälpa till om du vill ha smakråd.

Vill du veta mer om priserna så kontakt mig för mer information.

Är du redo att 

Boka?

Vill du uppleva en spontan och härlig fotografering?

Kom till CS FOTO med din växande mage, dina barn eller ta med din familj - så skrattar vi och har trevligt en stund tillsammans, samtidigt som vi skapar minnen för all framtid.

Galleriet

... eller Fortsätt till

Gravid Par
Barnfoto
Hund Husdjur