top of page

Vad vill du föreviga?

Steg 1:

Fotografering
Bildvisning

Steg 2:

Steg 3:

Bilder & Produkter

Steg 1:

Gravid? En underbar tid då något fantastiskt håller på att hända. Magen växer och snart ska du bli förälder till ett litet underverk. Bästa tiden att fota den runda växande magen är någon gång mellan veckan 30-36. Vänta inte med att boka...tiden går fort!

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Barn Barfotografering Fotograf Halmstad

Barn är härliga spontana fotograferingar där bilderna kommer till genom lek och bus. Vi varvar lugn med lite mer fart och fläkt. Krama en mjuk nalle eller kanske springa och jaga en ballong. 

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Hund Studiofoto

Fotografering

Människans bästa vän hunden....eller katten, marsvinet, kaninen eller kanske hästen! Att föreviga det bästa man har och göra en vacker tavla är ett fint minne av en kär vän. 

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Gravid Par Gravidmage Fotograf Halmstad
Nyfödd Första tiden Bebis Detaljer Mamma Fotograf Halmstad

Det lilla underverket som ni väntat på så länge har änrligen kommit till världen. En tid med så mycket nytt och som går så fort. Små små fötter och fingrar, små gulliga veck och massor av bebismys. Detaljer som är så viktiga att minnas!

Läs mer om Bilder & Produkter längre ner.

Steg 2:

Bildvisning

Nu har du kommit till den mysiga delen att få se vad vi skapade under fotograferingen. Du kommer få tillgång till ett webbgalleri där du i lugn och ro kan titta igenom alla bilderna och hitta dina favoriter.

Ta fram lite gofika och sätt dig en stund för att bara vara och njuta av bilderna!

Steg 3:

Det färdiga resultatet

Produkter att beställa

Nu har du många vackra produkter att välja mellan. Vill du ha dina bilder i ett album att bläddra i eller kanske som en tavla på väggen? I studion kan du klämma och känna på alla produkter så att du vet precis vad du beställer. Självklart finns jag där för att hjälpa till om du vill ha smakråd.

Vill du veta mer om priserna så kontakt mig för mer information.

Bilder & Produkter

... eller Fortsätt till

bottom of page